Ny elev1
Vi har fået nyt navn
Gentofte Studenterkursus har pr. 1/10-21 skiftet navn til Gentofte Gymnasium.
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurderingen udføres hvert 3. år. Gentofte Gymnasiums undervisningsmiljøvurdering fra 2018 kan findes her.

Tidligere evalueringer

Undervisningsmiljøvurdering
Opfølgning på undervisningsmiljøvurdering

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelsen udføres årligt. Elevtrivselsundersøgelsen 2019 gennemføres i november og diskuteres efterfølgende med elevrådet.

Arbejdspladsmiljøvurdering og medarbejdertrivselundersøgelse

Vi gennemfører desuden jævnligt arbejdspladsmiljøvurdering og medarbejdertrivselundersøgelse for vores medarbejdere en og har stor fokus på at sikre det psykiske arbejdsmiljø og fysiske rammer. Vi afholder ligeledes hvert år to samtaler om tidsforbrug mellem ledelse og den enkelte lærer. Rektor holder endvidere årlige MUS-samtaler.