Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

I 2022 er der flere muligheder for at møde os

Mød os til virtuel orienteringsaften for 2-årig STX & HF og 3-årig HF 2022
Vi holder virtuel orienteringsaften mandag 10/1 2022 kl. 19:00. 

Her kan du høre mere om vores uddannelser, se skolen og møde nogle af vores nuværende elever. Du tilmelder dig på knappen i bunden af siden.

Orienteringsmøde for STX for unge med autismespektrumforstyrrelse 2022
Vi holder et særligt orienteringsmøde lørdag 15/1 2022 kl. 14:00-16:00 for dem, der er interesserede i vores tilbud for unge med autismespektrumforstyrrelser. Her kan du ligeledes høre mere om uddannelsen, se skolen og møde nogle af vores nuværende elever. 

Grundet den nuværende Corona-situation afholdes også dette møde virtuelt. Du tilmelder dig ved at sende en besked til vores studiesekretær, Louise, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 14/1 kl. 12. Så vil du modtage en mail med et link til mødet.

Vi er et lille gymnasium i Storkøbenhavn med fokus på Tryg Faglighed
(Vi er tæt på dig! Kun 15 min. fra Nørreport St. og 5 min. fra Hellerup St.)
Gentofte Gymnasium er et gymnasium med ca. 250 elever. Vi har fokus på Tryg Faglighed og et godt studiemiljø. Vi sørger for, at du får en god eksamen, så du kan komme ind på din drømmeuddannelse.

Vi har elever fra hele Sjælland, og vi sætter pris på vores mangfoldighed.

Mød en af vores studievejledere og/eller kom på besøgsdag 
Du er altid velkommen til at kontakte en studievejleder og komme på besøg til en samtale. Ring på 39452720 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du lyst til at opleve en skoledag på vores gymnasium? Ring til os, eller send os en mail, så finder vi sammen et tidspunkt der passer. 

Specielt for dig med ASF
Er du interesseret i Gentofte Gymnasiums tilbud for unge med autismespektrumforstyrrelser er der arrangeret brobygning d. 22. - 23. november 2021 samt 3. - 4. februar 2022. Tilmelding til brobygning sker ved at sende en mail til pædagogisk leder, Karen Horsdal Christensen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Der er et særligt infomøde om ASF-linjen til januar 2022.

Vores virtuelle orienteringsaften afholdes virtuelt i år. Er du interesseret i at høre mere om vores unikke uddannelsesmuligheder? Tilmeld dig via linket nedenfor.

Tilmeld dig virtuel orienteringsaften her