Ny elev1
Vi har fået nyt navn
Gentofte Studenterkursus har pr. 1/10-21 skiftet navn til Gentofte Gymnasium.
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Når du søger om optagelse på Gentofte Gymnasium, giver en studievejleder dig vejledning i valg af uddannelse, studieforløb og SU. Du skal normalt altid til en optagelsessamtale, men hvis du søger ind i ASF-klassen kommer du til en ansøgningssamtale og får besked om optagelsen senere. Det er rektor, der, efter indstilling fra en studievejleder, afgør, om du er kvalificeret til optagelse .

 

Studievejledere:

  • Clara Achilles Bruus 
  • Hanne Bentin Larsen
  • Christina Berg Jacobsen. 

På Gentofte Gymnasium lægger vi stor vægt på den individuelle vejledning, fordi vi ønsker at have et tættere forhold til vores elever, end man har mulighed for på de større skoler.

Åbningstider: Mandag-Fredag kl. 9-15.

Vejledning til de videregående uddannelser foregår i samarbejde med Studievalg Danmark, som har træffetid på skolen ca. en gang om måneden. Man kan klikke her for at gå til www.studievalg.dk\book for at bestille tid.