Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Skolen har en IT-koordinator med kontor på administrationsgangen, hvor du altid er velkommen, hvis du har problemer med skolens IT. Når du begynder din uddannelse, får du et Uni-login, som du skal bruge i resten af din uddannelse til blandt andet at komme på internettet, printe, kopiere og til at logge dig på netprøver.dk, når du er til eksamen.

Du får også et login til Lectio, der er vores intranet, hvor du kan se dit skema, fravær, lektier og beskeder om, hvad der foregår på skolen.

Så længe du er elev på Gentofte Studenterkursus, har du blandt andet gratis adgang til Microsoft Office 365. Du kan læse mere om Software på GSK her.

Ved begyndelsen af din uddannelse får du ligeledes en IT-manuel, en slags pixi-bog, hvor alt, som du har brug for at vide om skolens IT, er nedskrevet. Den udleveres af din klasselærer. Du finder også pixibogen her på vores hjemmeside under vejledninger.

Når du går på GSK, forventer vi, at du bruger din egen computer i undervisningen og til eksamen.

Det er dit ansvar at holde din computer opdateret og funktionsdygtig.

Skolen forventer, at du følger de anvisninger, vi kommer med i forhold til installation af skolens printere og andre former for software, som du skal bruge for at kunne følge undervisningen.

IT-koordinator
Mark Andersen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træffes bedst mellem kl. 9:00-13:00