HF på 2 år

Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

På Gentofte Gymnasium vil vi gøre alt for at du får en god HF-uddannelse, så du kan komme videre og få dit yndlingsjob.

Hvordan gør vi det?

Gentofte Gymnasium er en lille skole med ca. 270 elever, derfor foregår din læring i mindre klasser, hvor du altid bliver set og hørt, og der er altid plads til forskellighed og respekt for hinanden. Det er grundværdier, vi sætter højt. En HF-uddannelse på Gentofte Gymnasium er derfor dit sikre valg for god læring og et trygt studiemiljø!

HF på 2 år er tilrettelagt efter enkeltfagsordningen. Det giver dig en større fleksibilitet, hvis du undervejs i din HF får brug for at tilrettelægge tingene anderledes. Du starter dog i en klasse, som du følges med gennem de to år.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Gymnasium fra eleverne selv.

HF klæder dig på til en mellemlang uddannelse som f.eks. fysioterapeut, sygeplejerske, pædagog, lærer eller radiograf. Hvis du udover de to år også tager den udvidede HF på et halvt år, kan du også søge ind på en lang videregående uddannelse som f.eks. universitetet.

Har du flere spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

Gennem din uddannelse kommer du i løbet af de to år til at have følgende fag:

Da HF på 2 år er tilrettelagt efter enkeltfagsordningen, skal det være mindst et år siden du er blevet færdig med folkeskolen.

Ansøg om studiestart - August 2022  

 

	

Spørgsmål og svar

Hvorfor tage en HF på 2 år på Gentofte Studenterkursus?
Gentofte Studenterkursus er en lille skole med ca. 270 elever. Du bliver derfor både set og hørt, og du tager din HF-eksamen i et trygt miljø.
Hvor meget koster det at gå på Gentofte Studenterkursus?
Skolen er en privatskole og opkræver skolepenge. Skolepengene reguleres efter pristallet. De månedlige skolepenge er afhængige af din SU.
I skoleåret 2021-2022:
SU pr mdr: HF (2 år)
Mere end 1600 kr. 445 kr.
Mindre end 1600 kr. 775 kr.
Hvordan søger jeg?
Du kan blive optaget på HF, hvis du har en 9. eller 10. klasse grundskoleeksamen. Normalt skal du inden optagelsen til en samtale med en studievejleder. Læs mere om tilmelding.
19,7 år
Er alderen på den gennemsnitlige elev
50/50
Vi er nogenlunde lige mange drenge og piger.
25
Elever i den gennemsnitlige klasse

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.