2-årig stx

Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Denne studieretning er til dig, der er interesseret i sprog og kommunikation og ønsker at styrke din viden om samfundsstrukturer og kulturer i en global verden.

Du kommer til at arbejde med teori og praksis og få en forståelse af individet i forhold til fællesskabet, samt en bevidsthed om, at identitet skabes gennem kulturhistoriske processer.

I engelsk vil der være fokus på særligt amerikanske og engelske samfundsmæssige forhold, og du vil markant udvikle dine sproglige kompetencer både mundtligt og skriftligt, samt forbedre dine analytiske evner.

Studieretningen opfylder de specifikke adgangskrav på størstedelen af de mellemlange videregående uddannelser. På de lange videregående uddannelser opfylder den adgangskravene på de fleste fag inden for humaniora og kravene på samfundsvidenskaberne. Den kvalificerer dog ikke til længerevarende naturvidenskabelige uddannelser som fx ingeniøruddannelser.

Ud over studieretning skal du ved tilmeldingen vælge 2. fremmedsprog. Andre valgfag vælges senere.

Fordelingen af fag på de to studieretninger ser således ud:

Billedet viser opbygningen af Studieretning: Engelsk A og samfundsfag A, med angivelse af hvilke fag du skal følge på henholdsvis 1. og 2. år. For uddybelse kontakt skolen

 

For yderligere information om mål og indhold for de enkelte fag læs mere på www.uvm.dk

For yderligere information om adgang til videregående uddannelser læs mere på www.ug.dk

Læs også om andre studieretninger:

	

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.