2-årig stx

Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Denne studieretning er for dig, der ønsker at beskæftige dig med naturvidenskabelige emner og tankegange. Din viden og nysgerrighed sættes på spil i samspillet mellem matematik og de centrale naturvidenskabelige fag. Du kommer til at arbejde med naturvidenskabelig viden, metoder, eksperimenter, matematiske beregninger, modeller og beviser. Du vil lære at forstå de udfordringer, som verden står over for, f.eks. i forbindelse med klima og energi, som den hastige teknologiske udvikling måske kan løse.

Fysik og kemi vil give dig en dybere indsigt i, hvordan verden er sat sammen – fra de allermindste partikler til universet i sin helhed. 

Studieretningen opfylder de specifikke adgangskrav på alle mellemlange videregående uddannelser. Den opfylder også adgangskravene på de fleste lange videregående uddannelser. Der er dog enkelte uddannelser, der har krav om fysik eller kemi på A-niveau, som du kan ønske på dit 2. år.

Ud over studieretning skal du ved tilmeldingen vælge 2. fremmedsprog. Andre valgfag vælges senere.

Billedet viser opbygningen af Studieretning: Matematik A, fysik B og kemi B, med angivelse af hvilke fag du skal følge på henholdsvis 1. og 2. år. For uddybelse kontakt skolen

 

For yderligere information om mål og indhold for de enkelte fag læs mere på www.uvm.dk

For yderligere information om adgang til videregående uddannelser læs mere på www.ug.dk

Studieretningen kan vælges fra sommer 2018.

Læs også her om andre studieretninger:

	

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.