2-årig stx

Ny elev1
Vi har fået nyt navn
Gentofte Studenterkursus har pr. 1/10-21 skiftet navn til Gentofte Gymnasium.
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Denne studieretning er for dig, der ønsker at beskæftige dig med naturen og mennesket. Biologi og kemi spiller naturligt sammen, når man beskæftiger sig med menneskekroppen, både DNA og andre stoffer og processer i kroppen. Når man skal forstå de udfordringer, som mennesket står overfor som f.eks. klima og miljø, giver kombinationen af biologi og kemi et vigtigt grundlag af viden.

Undervisningen i de to studieretningsfag foregår på et fagligt højt niveau, så du til bunds lærer de naturvidenskabelige metoder, der gør dig godt klædt på til en videregående uddannelse.

Studieretningen opfylder de specifikke adgangskrav på alle mellemlange videregående uddannelser. Studieretningen giver adgang til mange videregående uddannelser inden for naturvidenskab. Der er dog uddannelser, hvor man efter studentereksamen må supplere med matematik A og fysik B. Der er dog enkelte uddannelser, der har krav om fysik eller kemi på A-niveau, og på studieretningen kan der vælges kemi A på andet år.

Ud over studieretning skal du ved tilmeldingen vælge 2. fremmedsprog. Andre valgfag vælges senere. 

Billedet viser opbygningen af Studieretning: Biologi A og kemi B, med angivelse af hvilke fag du skal følge på henholdsvis 1. og 2. år. For uddybelse kontakt skolen

 

	

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.