Bliv færdig-pakken

Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Er du droppet ud af gymnasiet efter 2.g?

Der er mange grunde til at være droppet ud af gymnasiet. Måske er du startet på et forkert tidspunkt, eller måske er der sket noget i dit liv, der har gjort det for svært for dig at fortsætte?

 

Ansøg om studiestart - August 2022  

 

Uanset hvad dine grunde er for at være droppet ud, er det ikke for sent at færdiggøre din STX. 

Bliv-færdig-pakken er en mulighed for dig, der gerne vil gøre din STX færdig på et år. Du vil møde andre unge, der er i samme situation som dig, og du vil kunne stå sammen med dem med den røde hue til næste sommer. Vælger du Bliv-færdig-pakken vil du enten komme til at gå sammen med de elever, der allerede er startet her, eller du vil blive sat sammen med andre i en særlig Bliv-færdig-klasse. 

Der er mulighed for at overføre merit fra din tidligere ungdomsuddannelse. Du starter altså ikke forfra, men følger undervisningen i de fag, du mangler. Selvom du ikke starter forfra, vil Bliv-færdig-pakken på Gentofte Gymnasium komme til at føles som en frisk start.

Ønsker du at tage vores Bliv-færdig-pakke og færdiggøre din STX på kun ét år, skal du kontakte os. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og telefonnummer, så vil du blive kontaktet af en vores studievejledere.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Gymnasium fra eleverne selv.

	

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.