Ny elev1
Søger du om optagelse på Gentofte Gymnasium?
Du kan klikke og læse mere herunder
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Gentofte Gymnasium er et mindre uddannelsessted med ca. 270 elever, hvor der er mange muligheder og stor rummelighed.

Vi lægger meget stor vægt på et trygt læringsmiljø, hvor både det faglige og det sociale miljø fungerer side om side.

På Gentofte Gymnasium har du følgende uddannelsesmuligheder:

STX på 2 år er et meget målrettet og koncentreret fagligt forløb, der grundlæggende ikke adskiller sig fra det 3-årige almene gymnasium.

STX-ASF er en 2-årig STX strakt ud over 3 år for unge med autismespektrumforstyrrelser.

HF på 2 år er tilrettelagt, så du har lidt bedre tid end ved en traditionel tilrettelæggelse, da fagene i vid udstrækning er 1-årige forløb. Herved arbejder du med færre fag ad gangen og har bedre tid til faglig fordybelse.

HF på 3 år er tilrettelagt, så du har god tid til faglig fordybelse og får særlig hjælp til udfordringer i forbindelse med uddannelsen.

På Gentofte Gymnasium kan vi tilbyde et trygt og udviklende undervisningsmiljø. Til gengæld forventer vi, at du aktivt deltager i undervisningen, og at du udviser tolerance og respekt for den store forskellighed blandt vore elever.

Alle uddannelser er SU-berettiget.

 

 

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus fra eleverne selv.