Ny elev1
Vi har fået nyt navn
Gentofte Studenterkursus har pr. 1/10-21 skiftet navn til Gentofte Gymnasium.
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du kan ringe til os på Tlf: 39 45 27 20, eller skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Skolens øverste ledelse er bestyrelsen, som består af 7 personer (6 eksterne bestyrelsesmedlemmer og en medarbejderrepræsentant). Den daglige ledelse er rektor, vicerektor og en pædagogisk leder. Elevrådsformanden deltager på bestyrelsesmøderne og er et bindeled mellem elever og ledelse.

Skolens administration består af rektor, vicerektor, pædagogisk leder, 2 sekretærer, IT-koordinator og pedel.