2 årig STX Gentofte Gymnasium

Matematik A, Fysik B og Kemi B

Matematik A, Fysik B og Kemi B

Denne studieretning er for dig, der ønsker at beskæftige dig med naturvidenskabelige emner og tankegange. Din viden og nysgerrighed sættes på spil i samspillet mellem matematik og de centrale naturvidenskabelige fag. Du kommer til at arbejde med naturvidenskabelig viden, metoder, eksperimenter, matematiske beregninger, modeller og beviser. Du vil lære at forstå de udfordringer, som verden står over for, f.eks. i forbindelse med klima og energi, som den hastige teknologiske udvikling måske kan løse.

Fysik og kemi vil give dig en dybere indsigt i, hvordan verden er sat sammen – fra de allermindste partikler til universet i sin helhed.

Studieretningen opfylder de specifikke adgangskrav på alle mellemlange videregående uddannelser. Den opfylder også adgangskravene på de fleste lange videregående uddannelser. Der er dog enkelte uddannelser, der har krav om fysik eller kemi på A-niveau, som du kan ønske på dit 3. år.

Søg optagelse

Vil du vide mere

Book en samtale med en af vores studievejledere, der kan give dig råd og vejledning om optagelsesproceduren, samt dine muligheder for at komme ind på drømmeuddannelsen.

Bemærk, at du normalt først kan blive optaget hos os, når det er mindst et år siden, at du afsluttede 9. klasse.

HF på 3 år: Bemærk, at det mindst skal være et år siden, at du afsluttede 9. eller 10. klasse.