Er du tidligere droppet ud af gymnasiet?

Der kan være mange grunde til at være droppet ud af gymnasiet. Måske er du startet på et forkert tidspunkt, eller måske er der sket noget i dit liv, der har gjort det for svært for dig at fortsætte?

Uanset hvad dine grunde er for at være droppet ud, er det ikke for sent at færdiggøre din STX.

Bliv-færdig-pakken er en mulighed for dig, der gerne vil gøre din STX færdig på et år. Du vil møde andre unge, der er i samme situation som dig, og du vil kunne stå sammen med dem med den røde hue til næste sommer. Vælger du Bliv-færdig-pakken vil du enten komme til at gå sammen med de elever, der allerede er startet her, eller du vil blive sat sammen med andre i en særlig Bliv-færdig-klasse.

Der er mulighed for at overføre merit fra din tidligere ungdomsuddannelse. Du starter altså ikke forfra, men følger undervisningen i de fag, du mangler. Selvom du ikke starter forfra, vil Bliv-færdig-pakken på Gentofte Gymnasium komme til at føles som en frisk start.

Er du droppet ud?

Ønsker du at tage vores bliv-færdig-pakke og færdiggøre din STX på kun ét år, skal du booke en samtale med vores studievejleder.

Vil du vide mere

Book en samtale med en af vores studievejledere, der kan give dig råd og vejledning om optagelsesproceduren, samt dine muligheder for at komme ind på drømmeuddannelsen.

Bemærk, at du normalt først kan blive optaget hos os, når det er mindst et år siden, at du afsluttede 9. klasse.