2 årig STX Gentofte Gymnasium

Health & Science

Health & Science: Biologi A og Kemi B

Dig der ikke bare 
fulgte strømmen

Denne studieretning er for dig, der ønsker at beskæftige dig med naturen og mennesket. Biologi og kemi spiller naturligt sammen, når man beskæftiger sig med menneskekroppen, både DNA og andre stoffer og processer i kroppen. Når man skal forstå de udfordringer, som mennesket står overfor som f.eks. klima og miljø, giver kombinationen af biologi og kemi et vigtigt grundlag af viden.

Undervisningen i de to studieretningsfag foregår på et fagligt højt niveau, så du til bunds lærer de naturvidenskabelige metoder, der gør dig godt klædt på til en videregående uddannelse.

Studieretningen opfylder de specifikke adgangskrav på alle mellemlange videregående uddannelser. Studieretningen giver adgang til mange videregående uddannelser inden for naturvidenskab. Der er dog uddannelser, hvor man efter studentereksamen må supplere med matematik A og fysik B. Der er dog enkelte uddannelser, der har krav om fysik eller kemi på A-niveau, og på studieretningen kan der vælges kemi A på andet år.

SØG OPTAGELSE 

Vil du vide mere

Book en samtale med en af vores studievejledere, der kan give dig råd og vejledning om optagelsesproceduren, samt dine muligheder for at komme ind på drømmeuddannelsen.

Bemærk, at du normalt først kan blive optaget hos os, når det er mindst et år siden, at du afsluttede 9. klasse.

HF på 3 år: Bemærk, at det mindst skal være et år siden, at du afsluttede 9. eller 10. klasse.